Wifi in the convention center?
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fayetteville, Ga.
    Posts
    1,809

    Default Wifi in the convention center?

    Is there wifi in the WCC? I want to bring a laptop, but need wifi in the convention center.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Greenwich NY
    Posts
    590

    Default Re: Wifi in the convention center?

    I was wondering the same thing. This is from the convention center web site.
    From the sounds of it this may not be free, they ask for billing info.

    http://www.gwcc.com/attendees/Guest_Services.aspx

    Wireless Internet Zone
    Laptop and PDA users will find no trouble accessing the Internet at the Georgia World Congress Center thanks to a wireless network installed throughout the facility. Wireless Internet Zones are located in the common areas of the convention center, including all restaurants and eateries. To utilize wireless Internet:
    Connect to the GWCCWIFI network.
    Launch the browser. It will automatically be redirected to a registration page.
    Select one of the "Quick Connect" options.
    Complete the name, address and billing information through the Verisign secured check-out page.
    Last edited by Ed_Sharp; 01-11-2013 at 04:15 AM.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fayetteville, Ga.
    Posts
    1,809

    Default Re: Wifi in the convention center?

    There is free wifi in all classrooms and in the Millers Internet lounge, according to the IUSA folks.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Willow Grove
    Posts
    27

    Default Re: Wifi in the convention center?

    I can't believe they are charging for wifi. That's crazy!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Greenwich NY
    Posts
    590

    Default Re: Wifi in the convention center?

    As Mark points out there are some free options, so we should have no problem getting connected.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fayetteville, Ga.
    Posts
    1,809

    Default Re: Wifi in the convention center?

    Quote Originally Posted by Samantha_Larkin View Post
    I can't believe they are charging for wifi. That's crazy!
    Samantha, all convention centers charge for wifi. Nothing is free. Sometimes the convention picks it up, sometimes the attendees have to pick it up, sometimes it is built into the rental, but it is never free.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    GA girl in Idaho Falls
    Posts
    1,553

    Default Re: Wifi in the convention center?

    I'm just glad I have internet on my phone. I'd much prefer to use the ipad to see better, but it's better than nothing.
    Cheri MacCallum
    CPP, M. Photog., M. Artist, MEI, Cr., GFD, Ph. Artist
    Painter Portraits for Pros and Fine Art Printing Services
    http://www.artbycheri.net/proserv.html
    www.artbycherifineart.net
    http://artbycheri.typepad.com/art_by_cheri/

  8. #8
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fayetteville, Ga.
    Posts
    1,809

    Default Re: Wifi in the convention center?

    If you have a data plan that is unlimited, you can tether your laptop or tablet to your phone with a USB cable, and use that connection.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    U.P.
    Posts
    13

    Default Re: Wifi in the convention center?

    Quote Originally Posted by Mark_Turner View Post
    If you have a data plan that is unlimited, you can tether your laptop or tablet to your pone with a USB cable, and use that connection.
    Mark, can you tell me How I can tether my droidx to my laptop? Or where I can learn how? I use to be able to do this with my old Motorola razor but that was with Verizon software I had installed. I never could get it to work with my new phone. Thanks, Robin

  10. #10
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Fayetteville, Ga.
    Posts
    1,809

    Default Re: Wifi in the convention center?

    Quote Originally Posted by yoopergal View Post
    Mark, can you tell me How I can tether my droidx to my laptop? Or where I can learn how? I use to be able to do this with my old Motorola razor but that was with Verizon software I had installed. I never could get it to work with my new phone. Thanks, Robin
    Android Central is a great web resource. Look around there.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Live Chat is closed