PDA

View Full Version : Image Submission



SJLifton
08-18-2011, 11:04 PM
With the new image submission requirements, I see that we are allowed to set up a photo for the express purpose of fulfilling one of the mandatory images. So I'm assuming that these can be of the same subject? Can we pull an image from our client files to demonstrate a particular technique and then use a different image from that client to fulfill one of the remaining 14 images?

Did that make sense?

THanks.
Stephanie

GregYager
08-19-2011, 04:35 AM
You can set up all of the compulsory images but I don't think repeats of any kind are allowed other than those. I'll see what I can find out.
(yes, it made sense)

SJLifton
08-25-2011, 12:03 AM
Thanks Greg.

For now I'll assume that I cannot repeat and I'll start to pull together the images.

Stephanie